top of page

Dorpslijst Olen wandelt voor KBSVZ vzw

2 web.jpg

Sponsor een bedrag naar keuze

Op maandag 1 mei 2023 trekt Dorpslijst Olen van Olen naar Scherpenheuvel en weer terug! Enkele bestuursleden zullen deze tocht van ruwweg 50 km te voet doen, terwijl ze bevoorraad en ondersteund worden door andere bestuursleden die hen per fiets begeleiden.

Naast sportieve en vriendschappelijke redenen ondernemen we deze sponsortocht ten voordele van de Kristelijke Blinden- en Slechtziendenvereniging Zuiderkempen vzw. Deze vereniging werd opgericht in 1993 en heeft haar zetel in Olen. Het doel van die vereniging? Blinden en slechtzienden een kwaliteitsvol leven laten uitbouwen aan de hand van, onder andere, activiteiten als ontspanningsavonden, daguitstappen, bezinningen,... 

Om die activiteiten mogelijk te maken, zijn natuurlijk centjes nodig. Daarom laat Dorpslijst Olen zich op weg naar Scherpenheuvel graag sponsoren door particulieren, ondernemingen en verenigingen. Kies een bedrag (bijvoorbeeld € 1 per kilometer) en maak dit over naar de rekening van Dorpslijst Olen op rekeningnummer BE53 9734 4582 3653 met vermelding "Sponsortocht".

 

  • Ben je particulier? Bezorg ons ook even je naam en een e-mailadres. We nemen dan contact met je op om je op de hoogte te houden van onze sponsortocht en om te vragen of we je naam mogen vermelden op onze website en sociale media.

  • Ben je een onderneming of een vereniging? Bezorg ons dan ook even je logo (in goede kwaliteit) en contactgegevens. Zo kunnen we je een sponsorovereenkomst en een ontvangstbewijs bezorgen. We spreken gelijk ook af op welke kanalen we reclame kunnen maken voor je onderneming of vereniging (Facebook, Instagram en/of onze website).

Let op: als feitelijke vereniging kunnen/mogen we geen factuur uitschrijven of BTW aanrekenen, maar we bezorgen ondernemingen en verenigingen uiteraard een ontvangstbewijs en een sponsorovereenkomst.

Het spreekt voor zich dat al het ingezamelde geld wordt overgemaakt aan KBSVZ vzw, maar via deze pagina en via onze sociale media zullen we steeds communiceren over het actuele totaalbedrag. Alvast nen dikke merci!

Actueel ingezameld bedrag

€ 110,00

Zowel particulieren, ondernemingen als verenigingen kunnen een bedrag naar keuze sponsoren!

bottom of page