top of page

ma 01 mei

|

Boerke van Olen

Sponsortocht naar Scherpenheuvel (& weer terug!)

Dorpslijst Olen gaat te voet van Olen naar Scherpenheuvel en weer terug ten voordele van de Kristelijke Blinden- en Slechtziendenvereniging Zuiderkempen vzw. Sponsor een bedrag naar keuze en/of wandel mee!

Sponsortocht naar Scherpenheuvel (& weer terug!)
Sponsortocht naar Scherpenheuvel (& weer terug!)

Tijd en locatie

01 mei 2023, 05:00 – 19:00

Boerke van Olen, Beilen 4, 2250 Olen, België

Over het evenement

Enkele bestuursleden zullen op maandag 1 mei 2023 van Olen naar Scherpenheuvel en terug naar Olen wandelen. Andere bestuursleden zullen de wandelaars begeleiden en bevoorraden per fiets. Het traject, dat zal beginnen bij het “boerke van Olen” en vermoedelijk zal eindigen in een Olens café, is goed voor ruwweg 50 kilometer. 

Particulieren, verenigingen of ondernemingen die deze tocht willen sponsoren, kunnen een bedrag naar keuze overmaken naar rekeningnummer BE53 9734 4582 3653. Het ingezamelde geld wordt integraal overgemaakt aan KBSVZ vzw om activiteiten te organiseren met als doel blinden en slechtzienden een kwaliteitsvol leven te bieden.

Indien gewenst, zullen we in de aanloop naar onze bedevaart op sociale media reclame maken voor onze sponsors. We zullen onze tocht ook documenteren met filmpjes waarin we onze sponsors ook uitgebreid zullen bedanken. Sympathisanten zullen onze tocht op de dag zelf dus kunnen volgen op onze sociale mediakanalen. Maar ze mogen uiteraard ook steeds meewandelen.

Met deze sponsortocht willen we natuurlijk niet enkel op een sportieve manier plezier maken. Als onafhankelijke Olense dorpspartij willen we de Olenaars ook oproepen om lokale goede doelen in deze moeilijke tijden niet uit het oog te verliezen. Hun werking en financiering staat de afgelopen jaren onder druk door de coronacrisis, de energiecrisis en de sterk gestegen levensduurte. Nochtans is hun werk essentieel voor onze samenleving en betekent elke gedoneerde euro een uitermate positieve investering! Aan de andere kant willen we via deze sponsortocht ondernemingen en verenigingen, die ook geen evidente periode doormaken, de kans geven om op een opvallende, maar betaalbare, manier reclame te maken voor hun activiteiten en zo te groeien.

Deel dit evenement

bottom of page